Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 19 common:people_all_forms

«Веселковий зорепад» в Селищанському НВК

Date: 15 лютого 2019 о 17:22
85 views

  Місяць лютий, безперечно, є особливим місяцем в шкільному житті нашого НВК. І хоч на вулиці ще не полишає своїх прав зима, але в душі кожного вихованця вже оживає передчуття майбутнього весняного тепла. Його передвісником вже традиційно стало свято вшанування відмінників навчання, здібних і талановитих учнів, які є гордістю нашої школи.

 Обдарованих дітей багато, всі вони такі різні, та, разом з тим, доповнюючи один одного, утворюють своєрідну неповторну веселку.

Світ барвистий, веселковий

Різно-різнокольоровий,

Мов народжений красою,

Наче скраплений росою…

      Життя у кольорі…Колір у житті. Всюди палітра різнобарв’я! Життя кожної людини,  немов  райдужна веселка, на якій гойдаються  наші мрії, ідеї, сподівання і надії? І, мабуть, варто всім нам щодня плекати  в серці  бажання дивитись на світ, що вирує довкола, очима,  повними віри.   Віри в красу і колорит свого життя!

      Отож, ідеєю нашого свята і був веселковий вернісаж, починаючи з святково прикрашеної  веселковими барвами актової зали, дівчинки  Веселинки  до магічного числа 7 (сім кольорів веселки, 7 відмінників навчання, 7 номінацій…)

 В актовій залі  зібралися учні НВК,  батьки, вчителі та почесні гості, які ніколи не стоять осторонь проблем нашого закладу освіти , завжди підтримують і допомагають у всіх починаннях. Це виконуюча обов’язків сільського старости Прядка Ольга Миколаївна та голова Піклувальної ради НВК, депутат Баришівської селищної ради Цвілій Тетяна Олексіївна.

 Святкове дійство запам’яталося всім присутнім особливою теплою домашньою атмосферою,  різноманіттям представлених номерів художньої самодіяльності, щирою радістю за нагороджених учнів та вчителів.

  Спочатку ведучі свята, практичний психолог НВК, Кандур Вікторія та вчитель інформатики Дрібна Дарія  запросили на сцену відмінників навчання: Сизоненко Валерію (2 кл.), Супруненко Анастасію (3 кл.), Стригуна  Дмитра та Суліму Катерину (4 кл.), Рубан Камілу (5 кл.), Глуханову Любов та Кононцеву Анастасію (7 кл.). З вітальним словом до них звернулася Прядка О.М. та вручила дітям цінні подарунки.

   Далі  відбулося нагородження «олімпійців» школи, діток, які стали переможцями, призерами та учасниками районного та обласного етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та Міжнародних творчих конкурсів: Супруненко Анастасії (3 кл.), Стригуна Дмитра (4 кл.), Деркач Маргарити (5 кл.), Захарченко Вікторії (6 кл.), Кононцевої Анастасії, Глуханової Любові, Вороневич Анастасії, Пушні Софії (7 кл.), Рубан Діани, Бариса Івана (8 кл.), Потапенка Владислава, Ракицького Михайла, Стужук Дарії, Барис Вікторії (9 кл.), Барис Ольги, Рубан Анастасії (10 кл.). Разом з дітьми були відзначені й вчителі, які підготували переможців та призерів: Мусієнко Т.В., Нагорняк Т.О., Скоробагатько Н.А., Кириленко В.В., Дрібна Д.С. З вітальним словом та врученням нагород виступила директор НВК Тамара Михайлівна Дудка.

 Традиційно були визначені  переможці в номінаціях (напередодні відбулося анкетування серед учнів НВК). Ними стали: в номінації «Учень року» (1-4 кл.) – Суліма Катерина (4 кл.),  (5-10 кл. – Кононцева Анастасія (7 кл.); в номінації «Клас року» - (1-4 кл.) – 4 кл., ( 5-10 кл.) – 5 кл., в номінаціях «Інтелектуальна надія» та «Гордість школи»  – Рубан Діана (8 кл.), в номінації «Спортивна гордість» – Семененко Володимир (6 кл.), в номінації «Веселкове сузір’я» – Стужук Дарія (9 кл.), в номінації «Талант позашкілля» – Ракицький Михайло (9 кл.), в номінації «Гордість школи» – Рубан Діана (8 кл.). У номінації «Талант і майстерність» перемогла вчитель географії Тетяна Володимирівна Мусієнко. Всіх їх привітала та вручила подарунки Цвілій Т.О.

Хотілося б  подякувати місцевим підприємцям та небайдужим щирим людям, завдяки яким були придбані  подарунки  та солодощі для всіх нагороджених.  Це: Цвілій Т.О., Прядка О.М., Дудка В.М., Прядка Є.М., Забережна Т.В., Головач І.Д., Янута Т.О., Науменко Л.І., Шульженко А.О.

Також щирих слів подяки заслуговують заступник директора з навчально-виховної роботи Мусієнко Т.В., яка безпосередньо готувала це свято та класні керівники, які разом з учнями підготували прекрасний концерт. Всі присутні захоплювалися чудовими танцями, веселими гуморесками, мелодійними піснями, прекрасною грою на музичних інструментах, смішними сценками у виконанні наших діток…

  На завершення свята у виконанні учениці 7 класу, відмінниці навчання Глуханової Люби прозвучав Гімн НВК, який підтримали всі присутні.

  Свято завершилося… Переможці визначені…  Та життя продовжується, а, отже, будуть і нові вершини, і нові підкорювачі. Наші традиції, на щастя, не руйнуються. Зірки спалахують. Талановиті діти були, є і будуть. І рік від року ми знову будемо зустрічатися, щоб порадіти за нових зірок та зірочок нашої школи.

Comments:
Only authorized users can leave comments.